İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI




Bugün sizlere internetten para kazanma yolları,internet üzerinden para kazanma,online para kazanma,evden para kazanmak,para kazanma yolları gibi konulardan bahsediyor olacağım 

Günümüzde evden bilgisayarımızla internetten online olarak para kazanmanın birçok yolu var. bu yollardan bazıları tecrübe istiyo bazıları ise hemen başlayıp, bir süre sonra gelir elde edebiliyorsunuz. gelin evden online olarak gelir yaratabileceğiniz işlere bakalım 

1-Freelancer hizmet vermek 

Logo oluşturma, metin yazma, video editörlüğü, çeviri, görsel tasarım yada hangi konuda iyiyseniz yaptığınız iş karşılığında gelir elde edebilirsiniz. bunu isterseniz türk sitelerinde yada globalleşmiş sitelerde yapabilirsiniz bu siteleri öğrenmek için freelancer olmak hakkındaki yazıma gözatabilirsiniz

2-Blog yazmak 

Sizde kendi bloğunuzu oluşturup para kazanabilirsiniz. hakim olduğunuz bir konuda teknoloji sağlık yada kendi düşüncelerinizi paylaştığınız yazılar yazabilirsiniz böylelikle kitleniz arttıkça sitenize reklam ve sponsorluk alarak para kazanabilirsiniz. bu işi yapmak istiyorsanız blog yazmakla ilgili yazıma gözatabilirsiniz  

3-E ticaret yapmak 

İnternet üzerinden alım satım yaparak para kazanabilirsiniz bu ister kendinize bir site açıp yapın yada büyük firmaların pazar yerlerinde satış yapabilirsiniz daha fazla bilgi için e ticaret ilgili yazıma bakabilirsiniz. yada internetten online bir hizmette satabilirsiniz hangisiniz yapmak istiyorsanız onu yapın bu işten çok yüksek para kazanmanız mümkün. 

4-Youtuba videolar çekmek  

Günümüzde herkesin bildiği bir yöntem aslında  yotube'da ne işi yapmaktan hoşlanıyorsanız onun videolarını çekip reklam ve sponsorluk gelirleri elde eddebilirsiniz. ama bu iş uzun ve zorlu bir süreçtir ilk seferde videolarınız izlenmeyebilir ama siz istikrarlı bir şekilde devam ettiğiniz'de emeğinizi karşılığını alırsınız sadace pes etmeyin. daha fazla bilgi için youtube ile para kazanma yazımı okuyabilirsiniz. 

5-Stok fotoğrafçılığı yapmak 

Kendi fotoğraflarınızı çekip satabilirsiniz fotoğraf çekmeyi seven biriyseniz bu iş hoşunuza gidebilir. bu işi yapmak istiyorsanız daha detaylı bilgi için stok fotoğrafçılığı ile ilgili yazıma bakabilirsiniz. 





6-Video editörlüğü yapmak 

Genelde büyük youtube kanalları video editlemek için uğraşmaz bunları başkalarına yaptırır. sizde onlara teklif edebilirsiniz yada freelancer sitelerinde müşterilerin videolarını belli bir ücret karşılığında editleyebilirsiniz. video editörlüğü ile ilgili yazıma bakabilirsiniz. 

7-Yazılım satmak 

Bu iş için yazılım bilginizin olması gerekiyor. java ve phyton ne olduğunu bilmeniz gerekiyor eyer bunları öğrenirseniz tam zamanlı bir işte yapabilirsiniz. gunumzde yazılımcılar oldukça yüksek ücret alıyor. 

8-Online kurs vermek 

Herhangi bir konu hakkında uzmansanız udemy, lynda gibi sitelerde online kurs vererek para kazanabilirsiniz. buda online para kazabileceğiniz güzel bir yöntem. 

9-Uygulama geliştirmek 

Bu işi kurslar alıp öğrenirseniz daha faydalı olur. genelde yazılıma dayalı bir iştir. uygulamanıza reklam vererek yada ücretli abonelik sunarak güzel paralar kazanabilirsiniz. 

10-Sosyal medya ile para kazanma 

Sosyal medya'da bir kitleniz varsa büyük bir güce sahipsiniz demektir. hesabınızdan bir ürün satabilirsiniz yada sponsorluk alabilirsiniz. yada bir firmanın reklamını gösterebilirsiniz. böylece bir çok yoldan gelir elde edebilirsiniz. 

Sigortalı işlerden kurtulmamız için bu şekilde online işlere yönelmeliyiz hem böylelikle gelirimiz artmış olur. hemde istediğimiz yerden çalışabiliriz. bu işler ilk başlarda sizi zorlayabilir ama bunu devam ettirmek sizin elinizde. gelecekte güzel bir iş sayibi olmak için şimdiden çalışmaya başlayın umarım herkez gelecekte istediği işi yapar okuduğunuz için teşekkürler.


Yorum Gönder

0 Yorumlar