BLOG YAZARAK PARA KAZANMA


blogger para kazanma

İlk önce yapmanız gerek blogger sitesine kayıt olup blog sitenizi oluşturmalısınız. Ve daha sonra ne hakkında yazacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Karar verdikten sonra hergün düzenli yazı paylaşın blog siteniz ilk başlarda goggle'da gözükmeyebilir. Ama siz düzenli yazı yazdıkça sitenizin görüntülenmesi arttıkça goggle sizin sitenizi üst sıralara çıkartacaktır. 

Daha sonra yapmanız gerekenler sitenizin temasını değiştirin. Temel seo ayarlarını yapın bu ayarları araştırıp bulabilirsiniz.

İngilizce biliyorsanız ingilizce blog yazmanzı öneririm. Böylelikle yurt dışından görüntülenmeniz olur. kazanacağınız geliride yükseltmiş olursunuz. sitenizde sakın küfür argo kelime +18 içerik içerik yayınlamayın yoksa gelir elde edemezsiniz ve banlanırsınız. 

sitenize telifli içerikler yayınlamamaya dikkat edin.



BLOĞUNUZDAN PARA KAZANMA 

Öncelikle bu işten gelir elde etmek istiyorsanız içerikleriniz özgün olmalı. Kopya içerikler olmamalı daha sonra 18 yaşında olmalısınız. Eğer değilseniz aile büyüklerinizden annenizin veya babanızın adına açabilirsiniz. Daha sonra bir kaç ay içerik yayınlayın biraz zaman geçtikten sonra adsense'ye başvurbilirsiniz sitenizi gogle adsense onaylatmak için telif hakkı, gizlilik politikası, hakkımda, ve iletişim bölümlerini eklemeyi unutmayın. Ama hemen siteniz onaylanmaya bilir bu zahmetli bir iştir. eyer onaylanmıyorsa adsense politikalarına uymuyor demektir.

Ama benim politikalara uygun diyorsanız öncelikle biraz daha içerik yükleyin. Sitenizin görüntülenmesini arttırmaya çalışın. Ve yine başvurmayı deneyin ama onaylanmıyor diye bu işten vazgeçmeyin. Daha bir çok sitenize reklam alabileceğiniz sirketler var.  

Blog yazarak ek gelir elde etmeniz mümkün Yeterki isteyin ve o iş için çabalayın sizi hiçbirşey vazgeçirmemeli bu işi yapmak istiyorsanız her zorluğun üstesinden gelmeniz lazım

Yorum Gönder

0 Yorumlar