NASIL İNGİLİZCE ÖĞRENİRİM



Bu yazımızda ingilizce öğrenmek,nasıl ingilizce öğrenilir,ingilizce öğreniyorum,ücretsiz ingilizce öğrenme,sıfırdan ingilizce öğrenmek gibi konulardan bahsediyor olacağım. 

İngilizce öğrenmek kendinize yapacağınız en güzel yatırımdır. günümüzde artık dünyaya açılmak ve işimizi globele taşımak için ingilizce öğrenmek gereklilik haline geldi. şimdi nasıl ingilizce öğrenebiliriz bunlara gözatalım 




İngilizce öğrenmenin yolları 

1-Youtube videoları izleyerek 

Yotube 'da artık her bilgiyi öğrenmek daha kolay ister hocalar'dan yada eğtim kanallarından ingilizce öğrenebilirsiniz. youtubu hem faydalı şekilde kullanmış olursunuz hemde ingilizcenizi geliştirmiş olursunuz. 

2- Filmler izleyerek 

İnternettte her tarzda izleyebileceğiniz filimler var. bu filimleri izlerken ingilizce izleyin ingilizce öğrenme'de yeniyseniz alt yazılı bir şekilde izleyin böyle yaparak ingilizcenizi çok güzel geliştirirsiniz. 

3-Kelime ezberlemek 

Öncelikle internetten ingilizce'de en çok kullanılan 100 kelimeyi araştırmanız gerekiyor araştırdıktan sonra bunları deftere yazıp ezberleyin daha sonra ingilizce'de en çok kullanılan 1000 kelimeyi araştırıp ezberlemeye çalışın böylelikle birçok kelimeye hakim olmuş olacaksınız. 

4-Uygulama yüklemek  

Bir diyer yol telefona ingilizce öğreten uygulamalar yüklemek bu uygulamaları her gün kullanarak ingilizcenizi mükemmel bir şekilde geliştirirsiniz. tabi isterseniz bu uygulamaların ücretli olnları'da var. 

5-İngilizce kitap okumak 

Kitap okumayı ingilizcenizi biraz geliştirdikten sonra yapın hem ingilizce kitap okuyarak hem kelimeleri daha iyi telafuz edersiniz hem de unuttuğunuz kelimeleri hatırlamanıza yardımcı olur. yeni kelimelerde öğrenmiş olursunuz. 

6-Kurs almak 

Belirli bir geliriniz varsa ücretli online yada yüzyüze kurs alabilirsiniz. ingilizce öğrenmeniz daha faydalı olacaktır.  

İngilizce öğrenenin birçok yolu var yeterki isteyin bu yollardan hangisini isterseniz onu uygulamaya başlayın sonra başlarım demeyin hemen şimdi başlayın kendinizi geliştirmenin en iyi yoludur ingilizce öğrenmek. kittap okumanın faydalarını merak ediyorsanız buradan ulaşabilrsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar