KENDİ HAYATINI YAŞA


 Bir kere geldiğimiz bu dünyada başkaların hayatını yaşamayalım. Biri sana çok çirkinsin dedi diye kendini kötü hissetme sen doğal halinle zaten güzelsin. başka biri sana çok fakirsin demiş olabilir ama bunu değiştirecek olan sadece sizsiniz kimseyi umursamayın. 

sen ünüverste okumalısın yoksa iş bulamazsın diyen insanları dinlemeyin. Kendi kararlarınızı kendiniz verin. Sizi sizden iyi kimse tanıyamaz bu yüzden kendi hayatınızı siz yönetin. Başkası değil aileniz değil siz tek başınıza bir bireysiniz bunu unutmayın. 

öncekikle ne işle uğraşmak istiyorsunuz o işe başlayın. Sizin istemediğiniz bir işte çaliştırmalarına müsade etmeyin. Kendi hayatınıza fokuslanın sürekli kendinizi geliştirin. Toplumun zaralı alışkanlıklarından kurtulun çevrenizdeki insanlar sizi tevşik edebilir. 

ama bu sizin hayatınız onların zehirlemesine izin vermeyin. başkaların söylemleriyle hayatına yön verme kimsenin sizin hakkınızda ne konuştuğunu umursamayın onların hepsi hayatınızdan silinip gidecek. yani demek istediğım kimse sizin hayatınızı değiştirmesin istediğiniz hayatı siz yaşayın 

yeni hayat 

kendinize beyaz bir sayfa açın başkaların hayatıyla ilgilenmediğiniz kendi hayatınıza fokuslandığınız bir hayat yaşamaya başlayın böylelikle hayatınız daha güzel olacak. 

hayat güzel 

her anın kıymetini bilin kötü düşünerek hayatını kötüleme eylenmeye çalış mutlu olduğun işleri yap kimseyi umursamadan yoluna devam et. kimsenin hayatı sizi ilgilendirmesin kimsenin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin.


 GELECEĞİNİZİ SİZ İNŞA EDİN BAŞKASI DEĞİL

Yorum Gönder

0 Yorumlar