SEO DANIŞMANLIĞI VEREK PARA KAZANMA


 İlk başta seo ne olduğunu öğrenmeniz gerekiyor. Seo dostu içerik oluşturma, güvenilir bir bağlantı oluşturmak, kullanıcı deneyiminin ve seo'nun amacının ne olduğuna hakim olmanız gerekiyor. Ama illaki hepsini öğrenmenize gerek yok.  

SEO DANIŞMANI NE YAPAR

Web sitelerini arama motorlarında daha üst sıralara çıkarma için optimizasyonunu kurar ve sitenin daha performanslı hale gelmesini sağlar. Özellikle sitenin trafiğini arttırmada ve arama motorlarında görünebilmesini sağlar. marka daha bilinir olmasını sağlar bu son derece önemlidir. Çünkü markanın bilinirliği arttıkça gelirinizde artabilir. 

SEO DANIŞMANLARI  HANGİ ARAÇLARI KULLANIRLAR

1-SEMRUSH 

2-AHREFS

3-SCREAMİNG FROG



PEKİ NASIL BANMALIŞLA 

İlk önce kendinize bir web sitesi oluşturmaniz gerekiyor. Sonra kendi müşterilerinizi bularak işe başlayın ama ben web sitesi oluşturamam yada müşteri bulamam diyorsanız. O zaman internet üzerinden yabancı ve yerli yaptığınız işleri sattığınız web sitelerine girerek burada seo danışmanlığı hizmetini verebilirsiniz 

SEO DANIŞMANI NE KADAR KAZANIR

Seo danışmanlığı ücretleri sektöre, analiz ve raporlama ve firma gibi daha birçok etkene bağlıdır. minumum 2.000-3000 TL ortalama 3.500-4.000 TL olabilir. bu rakamlar size az gelebilir ama iyi bir ajansla çalışırsanız geliriniz oldukça yüksek olur.



BAŞARININ YARISI BAŞARACAĞINA İNANMAKTIR.

Yorum Gönder

0 Yorumlar