YOUTUBE İLE PARA KAZANMAK

 


youtube para kazanma

YouTube artık günümüzde herkez biliyor. istediğiniz tarzda oyun,eğlence,borsa yada bilgi içeren videolar yayınlayıp para kazanabileceğiniz bir platform.

 

yotubeden nasıl? Gelir elde edilir.

YouTube'da eyer videonuza reklam vermek istiyorsanız.1000 abone ve aynı zamanda 4000 saat barajını geçmiş olmanız gerekiyor.


Ama bunlar gözünüzü korkutmasın ilk başlarda videolarınız çok izlenmez. ama siz emek verdikçe videolarınızı geliştirdikçe yavaş yavaş büyüyeceksiniz. ve YouTube'dan gelir elde etmeye başlıyacaksınız.


Peki nasıl? Daha fazla gelir elde edilir.

Eyer iyi bir izlenme alıyorsanız size sponsorluk teklifleri gelecektir. bunları videonuza tanıtarak. Belli bir miktar ücret alabilirsiniz eyer alım satım yapabiliyorsanız. videonuza ürününüzü tanıtıp oradan satabilirsiniz. ihtiyacınız olmayan eşyalar olabilir. İngilizce bilginiz varsa ingilizce videolar çekebilirsiniz. böylelikle reklam verenler yurtdışından olur. kazancınızı dolara çevirebilirsiniz özellikle borsa konusunda videolar çekebilirsiniz geliriniz daha yüksek olur.


Bence bu işlerle ilgiliniyorsanız başlayın! ne kaybedebilirsiniz ki. denemiş olursunuz en azından ek iş olarak yaparsınız. ilerde kazancınız büyürse bu işe devam edersiniz. 


"BAŞARMAK İÇİN O İLK ADIMI ATIN!"

Yorum Gönder

0 Yorumlar