VİDEO EDİTÖRLÜK YAPARAK PARA KAZANMA



 video editörlüğü biliyorsanız bu işten güzel paralar kazanabilirsiniz. Freelancer işlerde bunu yapmanız mümkün yerli yabancı verdiğim sitelere girip buradan video editörlüğü hizmeti verebilirsiniz.bu sitelere freelancer olmak ile ilgili yazıma bakabilirsiniz. 

video editörü ne yapar

 Çekilen video'yu editleyip düzenleyerek hazır hale getirir.  

video editörü olmak için yapılması gerekenler  

Video edit programlarına hakim olmanız gerekiyor. 

Sosyal medyaya hakim olmalısınız. 

İyi bir bilgisayarınız olmalı programları rahatça kullanabilmek için 

Videolar ve kamera işlerine hakim olmalısınız 

Bu işe yeni başlıyorsanız eğtim almanız gerekiyor 




video editörlüğü için nereden eğtim alınır 

Üniversitelerinin güzel sanat yada iletişim bölümlerini bitirmelisiniz. Buradan öğrendiklerinizle kendi bilgisayarınızla artık freelancer çalışabilirsiniz. 

Bir şirketle çalışırsanız geliriniz yüksek olur ama işinizi zamanınnda ve güzel bir şekilde teslim edin. Bu  konuda dikkat etmeniz gereken konular yazım kurallarını doğru bir şekilde uygulamak. Ve özellikle yabancı dilinizi geliştirin. Yurt dışından' da çalışabilmek için video editörlüğü güzel bir iştir. İşinizi zamanında teslim ettiğiniz sürece çalışma saatlerinizi siz belirlersiniz. bu arada videolara'da eğlenceli editlerde yapabilirsiniz. 

video editörü ne kadar kazanır 

Ortalama maaşları 16.500 tl ' en düşük ise 13.000 tl ve en yükse 35-40 bin tl arası değişmektedir. Sizde finansal özgürlüğünüzü sağlamak için bu işe başlayın. video editörlüğüne bir merakınız varsa hemen başlayın illaki bu işin okulunu okumanıza gerek yok. Kendiniz araştırıp kendiniz öğrenin böyle daha çabuk öğrenirsiniz. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar