İNTERNET SİTESİ NASIL KURULUR



Bu gün web sitesi kurma, internet sitesi kurma, web sitesi kurmak, web site kurma, site kurma ile ilgili konulara bakıyor olacağız. öncelikle ne sitesi kuracağınıza karar verin eğtim amaçlımı ticaret amaçlımı yoksa kendi yazılarınızı paylaşmak istediğiniz bir sitemi kurmak istiyorsunuz. 

Web sitesi kurmanın iki yolu var ücretli web sitesi kurmak ücretsiz web sitesi kurmak ücretliyi seçerseniz aylık yada yıllık belirli bir ücret ödemek durumundasınız. ücretsiz kurmak zaten çok kolay alan adınızı buluyorsunuz ve blogspot,wordpres veya x uzantılı ücretsiz bir şekilde açabiliyorsunuz. 




Web sitesi nasıl kurulur 

1-Öncelikle kendinize bir alan adı seçmeniz gerekiyor bu alan adı içerikleriniz ile ilgili olmalı.

2- Ücretli bir şekilde site kuracaksanız hosting satın almanız gerekiyor.  

3- Daha sonra kendinize bir tema belirlemelisiniz bu temayı satın alabilir yada ücretsiz demo versiyonlarını kullanabilirsiniz. 

4-Ve artık kod yazmadan kolay bir şekilde web sitenizi kurabilirsiniz. 

Site kurmak sandığınız kadar zor değil asıl sitenizi kurduktan sonra ne içerikleri üreteceksiniz bunların planını yapmanız lazım yazılarınızı seo uyumlu yazmaya özen gösterin birde bu işten para kazanmayı düşünüyorsanız acele etmeyin hemen 5-10 tane içerik üretip reklam sitelerine başvurmayın önce sitenizi geliştirin kullanıcı toplayın. 


Web sitesi kurabileceğiniz siteler 

1- BLOGGER 

2-WORDPRES

3-HOSTİNGER 

4-GO DADDY 

5-İSİMTESCİL  

6-SİTE123

7-WİX 

8-WEEBLY 

9-NATRO 

10-BLUEHOST 

Bu sitelerin bazıları ücretli ama ücretsiz olanlarıda var kendi web sitenizi kurun ve çalışmalara başlayın web sitesi yapıp satarak para kazananlarda var. isterseniz web sitesi yapıp belli bir kademeye getirdikten sonra satıp gelir'de elde edebilirsiniz spor yapmak ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz.



Yorum Gönder

0 Yorumlar