SEO UYUMLU YAZI NASIL YAZILIR




seo uyumlu yazı nedir 

seo uyumlu yazı sitenizi google'da üst sıralara çıkarmak için anahtar kelimeleri kullandığınız yazı şeklidir. içeriğiniz seo uyumlu olması için bilgi içere yararlı içerikler üretmelisiniz.  

seo uyumlu yazı yazmak için 

yazınızı 200-600 kelime arasında oluşturmaya çalışın google'da üst sıralara çıkabilmek için yazılarınız uzun olmalıdır. ama paragrafları çok uzun tutmayın 30-40 kelimeden sonra diyer paragrafa geçin böylece okuyanları sıkmamış olursunuz yazınızı özenle yazınız'da kopya içerikler kullanmayın kendiniz yazın yazınızın içinde vurgulamak istediklerinizin altını çizin yada renkli yapın böylelikle okuyanlar sade ve düz yazı olmadığı için daha çok okuyabilirler. yazım kurallarına dikkat edin 



özgün ve kaliteli içerik üretmek 

yazacağınız yazıları uygunsuz ve bilmediğiniz konu hakkında yazmayın o konu hakkında birşey bilmiyorsanız bildiğiniz kadarını yazın yada araştırıp öğrenin insanlara yanlış bilgi aktarmayın bilmediğiniz şey hakkında yazarsanız giren ziyaretçileriniz sitenizde kalmayabilir seo uyumlu yazı yazmak ziyaretçilerinizin site'de daha uzun kalmalarını sağlayacaktır. 

seo uyumlu yazı yazmanın artıları 

1-içeriğinize eklediğiniz anahtar kelimeler ile sitenizi google'da üst  sıralara çıkmanıza yardımcı olur. 

2-sitenize organik ziyaretçi çekmesini sağlar böylelikle sitenizin büyümesine katkı sağlar. 

3-güvenirliğiniz artar insanlar bilgilerinizi doğru bulduğu için sitenize daha çok girer faydalı bilgileri sizden alır. 

4-sitenizi diğer sitelerden daha öne çıkarır rekabette sizi üst sıraya çıkartır.  

yazınızı bu şekilde yazarsanız sitenizi çok hızlı ve güzel bir şekilde büyütecekseniz. yazınızı yazdıktan sonra kendiniz okuyun düzeltmelerinizi yapın kendinizi okurken bir deneyin eyer okurken sıkılıyorsanız üzerinde değişikler yapın ve işte hazırsınız artık yazınızı paylaşabilirsiniz. blog yazarak para kazanma yazıma buradan ulaşabilirsiniz. 


Yorum Gönder

0 Yorumlar