MOTİVASYON



Hayatın her alanında motivasyon gerekir. ama unutmayın motivasyon gelip geçicidir istediğiniz şeyi başarmak istiyorsanız disiplinli olmanız gerekir. size istediğiz motivasyonu verecek birkaç bilgi vermek istiyorum bunları yaparsanız daha motive olursunuz. 

pes etmeden devam edin 

Şuan belki çok zor zamanlardan geçiyor olabilirsiniz. belkide o işi yapmaktan sıkıldınız ve artık bırakmayı düşünüyorsunuz. böyle zamanlarda herkes geçiyor dünyanın en zengin adamları bile vazgeçmeyi düşünmüşlerdir. tam o anda iki karar alırsınız ya o işi bırakıp vazgeçeceksiniz yada o işi daha çok isteyip pes etmeden yolunuza devam ediceksiniz. 

kimseyi umursama 

ya sen o işi beceremezsin niye yapıyorsun ki bize bir faydası mı? var. onun yerine git bir sigortalı işte çalış bırak bu işleri. bu sözler size tanıdık geliyor sanırım çevreniz'de böyle söyleyen insanlar olucaktır. bunlara ben hayat karartan insanlar diyorum. çünkü sizin başarılı olmanızı istemiyorlar çok istediğin birşey anlatırsın sana milyontane sebep sayar. o işi yapamıyacağınla ilgili bu insanlar sizi aşağı çeker ve kaybolmanıza neden olur. bu insanları umursamadan yolunuza devam edin eminim'ki ilerde çok başarılı olacaksınız.  


ne olursa olsun yeniden dene 

bu yolda ilerlerken başarısız olabilirsiniz hatta o işi batırıp yeniden başlamanız gerekebilir. ya yeniden deniyeceksin yada pes ediceksin ama hemen karalar bağlama başarısız olmazsın aslında öğrenmiş olursun yani deneyim kazanırsın o işi bidakine daha güzel yaparsın. ama pes ettiğin zaman hiç birşey kazanamıyacaksın. pes etmek eminimki istemeyiz kalkın ayağa ve başarısızlığınızı düşünmeyin sadece yeniden deneyin. böylece asıl başarıyı eldetmiş olucaksınız. 

kedinizle konuşun

evet bu garip gelebilir ama size çok güzel motivasyon verecek. kendinizi anlayıp dinlemek size daha iyi hissetirecek. kendinizle konuşarak öz güveninizide arttırmış olucaksınız . bir deneyin bence 

hep mutlu olmaya çalışın tabi bazı zamanlar olamıyacaksınız ama hayatınızı nasıl yaşamak istiyorsanız onun için çabalayın ve onu elde edin. ve bir gün BEN BAŞARDIM  diyebilin benim anlatmak istediğim yolunuzdan vazgeçmeyin her ne olursa olsun ne istiyorsanız onu elde edin okuduğunuz için teşşekürler umuarım beyenirsiniz. çalışmak hakkın'da yazdığım yazıya buradan ulaşabilirsiniz



Yorum Gönder

0 Yorumlar